Termeni si conditii de organizare pentru

ACADEMIA DPONu suntem un loc in care se obtine o dipoma, suntem un loc in care se construiesc profesionisti
pe care, in viitor, companiile ii vor putea angaja fara rezerve in rolul de responsabil cu datele personale.Vezi termeni curs Ai nevoie de un DPO?

Prezentele reguli sunt importante pentru bunul mers al cursurilor Academiei DPO, organizate de Privacy One. Prin inscrierea la Academie, consideram foarte important ca participantii sa inteleaga si sa adere la regulile de mai jos.

Nu suntem un loc in care se obtine o dipoma, suntem in loc in care se construiesc profesionisti pe care, in viitor, companiile ii vor putea angaja fara rezerve in rolul de responsabil cu datele personale.

Ce este Academia DPO?

Academia DPO este un proiect care furnizeaza servicii de perfectionare profesionala pentru specialistii care vor sa devina responsabili cu protectia datelor personale (DPO - Data Protection Officers).

Cine poate participa la cursurile Academiei?

Cursurile sunt deschise pentru participanti de orice pregatire profesionala. Pentru ca scopul Academiei, insa, este unul de a forma specialisti de elita, ne rezervam dreptul de a accepta la cursuri doar persoanele al caror istoric profesional se pliaza pe strategia de perfectionare pusa la punct prin programele Academiei. In toate cazurile, insa, daca o inscriere este respinsa, participantului ii va fi returnata taxa de inscriere.

Cum se fac inscrierile la cursurile academiei?

Inscrierile se pot face direct, pe siteul Academiei (www.priacyone.ro/dpo) sau prin intermediul partenerilor care se ocupa de distributia cursurilor (Wolters Kluwer, Inteligo Media SA - Avocatnet.ro). In toate cazurile, participarea trebuie realizata doar prin completarea unui formular de inscriere / trimiterea unor date si doar dupa acceptarea prezentelor reguli.

Cum se face plata cursurilor Academiei?

Plata cursurilor Academiei se poate face direct, in contul comunicate de catre PrivacyOne prin intermediul proformei care atesta inscrierea, ori indirect, prin intermediul partenerilor care se ocupa de distributia cursurilor Academiei. Ca urmare a inscrierii, participantii vor primi o proforma, pe care trebuie sa o achite, de regula, in termen de 7 zile.

Important! Locul de participant la cursurile academiei e alocat doar in momentul in care s-a confirmat plata taxei de inscriere. Daca la momentul confirmarii platii taxei de inscriere se va constata faptul ca locurile s-au epuizat in cadrul unei sesiuni, participantului i se vor returna integral banii achitati.

Reguli de returnare a banilor

Cu excepția ultimei luni anterioare începerii cursurilor, participantii pot alege sa-si anuleze inscrierea în timp de 14 zile de la efectuarea platii, prin transmiterea unei notificări în acest sens la adresa contact@privacyone.ro. Daca anularea se realizeaza in aceste 14 zile, banii vor fi returnati in integralitate. Plățile efectuate în luna anterioară începerii cursurilor sunt nereturnabile, chiar dacă participantul renunță la efectuarea cursurilor.

Prețul cursurilor nu se returnează și nu se reportează în cazul în care cursantul nu se prezintă la cursuri, indiferent de motiv.

Înlocuirea cursantului

Dacă un cursant nu mai poate sau nu mai dorește participa la cursurile pentru care este înscris, înlocuirea sa cu o altă persoană din cadrul aceleiași companii este posibilă cu condiția de a fi anunțată organizatorilor prin e-mail la adresa contact@privacyone.ro și confirmată, cu cel puțin cinci zile lucrătoare înaintea primei zi a cursurilor în cauză.

Anularea cursurilor

Organizatorii își rezervă dreptul de a decide, la orice moment și din orice motiv, să nu mai țină cursurile. În această situație cursanții înscriși deja vor fi anunțați, iar prețul va fi returnat integral.

Ce include taxa de participare la curs?

  • Participarea la toate zilele cursului selectat
  • Acces la materiale de curs trimise inainte, in timpul si ulterior cursului
  • Diploma de participare la Academia DPO (se va elibera doar participantilor care au fost prezenti in cel putin 95% din timpul de curs)
  • Posibilitatea de a discuta timp de o ora, pe Skype, cu oricare dintre lectorii cursului, in limita programului acestora, in urmatoarele 45 de zile de la momentul finalizarii cursului.

Ce nu include taxa de participare la curs?

  • Examinare la încheierea cursurilor
  • Certificarea cunoștințelor dobândite. Legislatia europeana nu obliga responsabilii cu protectia datelor (DPO) sa fie certificati pentru a-si desfasura activitatea. Din acest motiv, Academia DPO s-a orientat, mai degraba, spre perfectionarea cunostintelor participantilor, decat spre certificarea acestora, cu un impact semnificativ in pretul cursurilor si accesibilitatea acestora.
  • Pretul cartilor si al aplicatiilor recomandate in cadrul cursului, pentru utilizarea ulterioara in activitatea de DPO.
  • Orice alte materiale, servicii sau produse care nu fac parte din categoria lucrurilor la care da dreptul plata taxei de participare.

Prezenta la cursuri

Pentru ca scopul Academiei DPO este acela de a forma profesionisti, regula principala este ca vor primi diploma de participare doar cursantii care sunt prezenti la cel putin 95% din orele de curs.

Fotografii si material video de la curs

Prin inscrierea la curs si, implicit, prin acceptarea prezentului set de termeni si conditii, participantul accepta ca Privacy One poate utiliza folografiile, materialele video sau audio create de personalul sau contractorii PrivacyOne pe perioada cursurilor, fara sa fie nevoie de solicitarea speciala a unui accept al participantului.

Imposibilitatea fortuită de executare

PrivacyOne nu va putea fi trasa la raspundere pentru situatiile in care este in imposibilitatea de a-si executa obligatiile pentru cauze care tin, in mod obisnuit de forta majora (incendii, dezastre naturale, acte ale autoritatilor de guvernamant, neindeplinirea obligatiilor subcontractorilor sau furnizorilor, dispute de munca sau alte cauze aflate dincolo de controlul Privacy One).

Legea aplicabilă

Acest set de termeni si conditii este guvernat de legislatia din Romania. Orice disputa privitoare la clauzele prezentului act, precum si cu privire la consecintele pe care acesta le implica, vor fi rezolvate in fata instantelor competente din Bucuresti.

Prezentul set de termeni si conditii a fost actualizat ultima dată la data de 16 octombrie 2017.